Klipteki benzerlik şaşırttı

Klipteki benzerlik şaşırttı
Şevval Sam'ın ikinci klibindeki çizgi kahraman, hangi ünlüye benzerliği ile görenleri hayrete düşürüyor..Abone ol

'Has Arabesk' adını verdiği arabesk albümle hayranlarının karşısına çıkan Şevval Sam, ilk klibini 'Sarhoş' adlı parçasına animasyon olarak çektı. Eski Türk filmlerinden izler mikro beton kaplama bulunan klipte, Şevval Sam'ın aşık olduğu minibüs şoförü çizgi kahraman, ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu'na benzerliğiyle dikkat çekiyor.

MAKSİM'E ÇIKTI

Klipte, temizlikçilik yaptığı evin sahibi tarafından keşfedilen bir şarkıcıyı canlandıran Şevval Sam, bir dönemin en ünlü gazinosu Maksim'e ithafen 'Maksimus' ismi verilen gazinoda sahne almaya başlıyor. Hüzünlü bir aşk hikayesinin anlatıldığı klipte Sevval Sam'ı sahnede arabesk müziğin kralları; İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses izliyor.

BABALAR ÇİZGİ FİLMDE

Işın Karaca'nın 'Arabesque' albümüyle başlattığı arabesk furyası Şevval Sam'la devam ediyor. Şarkıcı, 'Has Arabesk' adlı son albümünde bu müzik türünün klasik olmuş parçalarına yer verdi. Sam, bununla da kalmadı, parçasının klibinde de arabeskin simge isimlerini oynattı. İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay



Kategori : MAGAZİN