Cem Yılmaz mankenden vazgeçmiyor!

  • Ana Sayfa
  • Cem Yılmaz mankenden vazgeçmiyor!
Cem Yılmaz mankenden vazgeçmiyor!
Cem Yılmaz'ın sarmaş dolaş görüldüğü yeni sevgilisi Ahu Yağtu da manken... Abone ol

Deniz Akkaya ve Cansu Dere gibi ünlü mankenlerle birlikte olan Cem Yılmaz'ın sarmaş dolaş görüldüğü yeni sevgilisi Ahu Yağtu da manken...


Sabah gazetesinin haberine göre, eski manken ve oyuncu Cansu Dere'de Kumlama kumu n ayrılan Cem Yılmaz, önceki gece ise yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Yılmaz, yine sevgili tercihini hem manken hem oyuncu olan bir isimden yana yaptı.

Ahu Yağtu ile Nişantaşı'nda sarmaş dolaş görüntülenen Yılmaz, fotoğraflarının çekildiğini görünce panikledi. Çift, bir anda birbirinden ayrıldı. "Bunlar da nereden çıktı, yakalandık" diyen ünlü komedyen daha sonra gülmeye başladı. Çift, gazetecilerin tüm ısrarlarına rağmen herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı. İkili daha sonra tekrar bir araya gelip taksiye binerek evinin yolunu tuttu.

CANSU DERE İDOLÜYDÜ

Ahu Yağtu, yayımlanan bir röportajda, oyunculuk kariyerinde Cansu Dere'yi örnek aldığını belirterek, "Ben, Cansu Dere, Selma Ergeç, Sedef Avcı bir çeteydik. Hepsi bence oyunculukta çok iyi bir çizgi tutturdu. Onların arkasından yürürüm" demişti. Ahu Yağtu, böylece Dere'yi bir başka yönde de örnek aldığını gösterdi.



Kategori : MAGAZİN