CHP'den PM üyelerine ekran yasağı!

  • Ana Sayfa
  • CHP'den PM üyelerine ekran yasağı!
CHP'den PM üyelerine ekran yasağı!
Televizyon ekranlarındaki CHP tartışmalarından rahatsız olan Kılıçdaroğlu PM üyelerini bir yazıyla uyardıAbone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- CHP Parti Meclisi üyesi Korkmaz Karaca’nın bir televizyon programına katılarak parti adına tartışma yapması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu kızdırdı. PM üyelerine bir yazı gönderen Kılıçdaroğlu herkesi sorumlu davranmaya d tütsü avet etti. Kılıçdaroğlu uyarı yazısında kurultayın yapılacağı sinyali de verdi.

Kılıçdaroğlu, CNN Türk ekranlarında yapılan CHP tartışmasına katılan PM üyesi Karaca'nın sözlerini, "Parti içinde parti kültürü ve yapısına çok hakim olmayan insanların böyle konuşması çok doğru değil. Bir denetim gerekli" diye yorumlamıştı.

Kılıçdaroğlu bu sözlerinin hemen ardından harekete geçti. Genel başkan imzasıyla bir genelge yayınlandı. Yumuşak bir dil kullanılan genelgede "Parti Meclisi üyelerimiz kendi platformları olan Parti Meclisi'nde konuşma, sorgulama özgürlüklerini sonuna kadar kullanılmalı, ama ekranlara çıkarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne artık zarar vermemelidir" denildi.

KURULTAY SİNYALİ

Kurultay ile ilgili kesin kararı henüz vermeyen Kılıçdaroğlu gönderdiği yazıda bu kurultayın yapılacağı sinyalini de verdi. Yazıda "Parti Meclisi üyelerimizin seçiminin gündeme geldiği bu süreçte partilerine karşı sorumlu davranacakları, ve halkımıza verdiğimiz iktidar sözüne uygun hareket edecekleri inancıyla saygılarımı sunuyorum." denildi.

İşte o genelge:




Kategori : POLİTİKA