En uzun mangal rekoru G.Antep'in

En uzun mangal rekoru G.Antep'in
Dünyanın en uzun mangalıyla kırılan rekorun belgesi Gaziantep'e getirildi.Abone ol

Gazianteplilerin geçen yıl 6 bin 166 metre uzunluğundaki mangalda kebap pişirerek kırdığı ve Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren ''dünyanın en uzun mangalı'' rekorunun sertifikasının Gaziantep'e getirilmesi dolayısıyla kokteyl ve konser düzenlendi.

Metro Group Asset Management Emlak Yönetim A.Ş. Genel M seo üdürü Horst Schneider, M1 Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen kokteyldeki konuşmasında, Guinnes Dünya Rekoru sertifikasının Gaziantep'e gelmesinin haklı coşkusunu yaşadıklarını söyledi.

Bu dünya rekorunu binlerce Gazianteplinin desteği ve katılımıyla elde ettiklerini ifade eden Schneider, ''bizimle beraber çalışan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. İleride de hep birlikte nice başarılara imza atabilmeyi ümit ediyoruz. Çok teşekkürler'' dedi.

Schneider, konuşmasının ardından Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile kaide üzerine yerleştirilmiş camekanda sergilenen Guinnes Rekor Sertifikası'nın üzerindeki örtüyü kaldırdı.

Schneider, Vali Kamçı, belediye başkanları Tahmazoğlu ve Fadıloğlu'na rekorun sembolize sertifika ve plaketini sundu.

Kokteylin ardından sanatçı Sibel Tüzün akustik konser verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep M1 Alışveriş Merkezi'nin, Gaziantep'i Guinnes Rekorlar Kitabı'na sokmak için alışveriş merkezinin otoparkında 8 Kasım 2009'da yaptığı ''en uzun mangal'' rekoru denemesi mutlu sonla noktalanmıştı.



Kategori : GÜNCEL