3 kişilik aile soba kurbanı oldu

  • Ana Sayfa
  • 3 kişilik aile soba kurbanı oldu
3 kişilik aile soba kurbanı oldu
Konya'da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir aile yok oldu.Abone ol

Konya'da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 20 yaşındaki Cennet ve 25 yaşındaki Hüdaverdi Burçak çifti ile 6 aylık bebekleri Mehmet Ali yaşamlarını yitirdi.

Olay, bugü seo n saat 17.30 sıralarında ortaya çıktı. Bir döküm atölyesinde çalışan Hüdaverdi Burçak, dün gece merkez Meram İlçesi Yaylapınar Uhut Mahallesi Binyaprak Sokak'taki evlerinin yatak odasındaki sobaya kömür attıktan sonra eşi Cennet ve 6 aylık bebekleri Mehmet Ali ile birlikte uykuya daldı.

Cennet Burçak'ın annesi bugün sabah saatlerinde kızını telefonla aradı. Uzun süre kızına ulaşamayan anne, eve gidip kendisindeki yedek anahtarla kapıyı açarak içeri girdiğinde, kızı, torunu ve damadının cansız bedeniyle karşılaşıp sinir krizi geçirdi. Çığlıkları duyan komşuları durumu polise ve sağlık görevlilerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Burçak Ailesi'nin kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini saptadı. Burçak çifti ve bebeklerinin cesetleri otopsi için hastaneye götürüldü. Burçak, çiftinin 2 yıllık evli olduğu öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL