Lale Devri'nin Lale'si ölüyor

Lale Devri'nin Lale'si  ölüyor
İlk oyunculuk deneyimi olan Lale Devri dizisinde adından söz ettiren Sandal devam eden dizi için hangi kararı aldı?Abone ol

Mustafa Sandal’ın şarkıcı eşi Emina Sandal, ilk kez oyunculuk yaptığı “Lale Devri” dizisinin kadrosundan ayrılıyor. Dizide “Lale” karakteri seo ni canlandıran Sandal, bebeğini dünyaya getirirken ölecek. Sandal’ın bir süredir özel hayatlarında da sevgili olan rol arkadaşları Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya’nın kendisine soğuk davranmaları yüzünden sette mutsuz olduğu gündeme gelmişti.

Sandal’ın huzursuz bir ortamda çalışmak istemediği için yapımcı Şükrü Avşar ile konuşup diziden ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. haberkonseyi.com’da gündeme gelen iddiayı doğrulayan Avşar Film’in sahibi Şükrü Avşar ise ayrılık sebebinin senaryo olduğunu söyledi. Avşar “Emina ile anlaşmamız bu yöndeydi zaten... Dizinin bir yerinde bebeğini dünyaya getirip diziden ayrılacaktı. Şimdi senaryo yazılıyor, 20 bölüme kadar diziye veda edecek. Olaylar Emina’nın ölümüyle başlayacak. Çocuk yüzünden iki aile birbirine girecek” dedi.



Kategori : MAGAZİN