Elano'yu yasak aşkı mı yaktı?

  • Ana Sayfa
  • Elano'yu yasak aşkı mı yaktı?
Elano'yu yasak aşkı mı yaktı?
Elano'nun 27 Eylül'de ansızın ülkesine gitmesiyle ilgili Brezilya'da çarpıcı dedikodular ortaya atıldı. Abone olAncak Elano'nun bu gizemli kaçışının sebebi ile ilgili Brezilyalı basını çok ilginç bir iddiada bulunup, Sambacı'nın ülkesine 'yasak aşk' olayı yüzünden geldiğini gündeme getirdi.

Rio de Janerio şehrinin takımı olan Flamengo'nun muhabirliğini yapan Brezilyalı gazetecilerin dedikodu olarak seo anlattığı iddiaya göre olay şöyle yaşandı:

Elano'nun eşi Aleksandra, 'Boşanma davası açıyorum' diye resti çekip ülkesine döndü. Özellikle kızı Maria Teresa'ya çok düşkün olan Elano da eşini bu kararından vazgeçirmek için apar topar Brezilya'ya gitti. Eşi, 'Brezilya'ya yerleşelim' şartı koştu. O da kabul etti. Elano daha önce Ronaldinho ile chat yaparken çapkınlıklarını anlatmış, olay duyulunca da eşinden özür dilemişti.

İKİ TALİBİ VAR

G.Saray'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Elano için Santos'tan sonra Flamengo'nun da ismi gündeme geldi. Menajeri Jose Massih Flamengo ile görüştüklerini bildirdi. Santos Başkanı Luis Alvaro Ribeiro da, 'Elano'nun bende çok farklı bir yeri var. Ocak'ta Santos'a dönmesini umuyoruz' açıklaması yaptı.

Santos'un Teknik Direktörü Paulo Jamella ise, 'Eğer bu transferi gerçekleştirebilirsek harika olacak' yorumunda bulundu. Jamella'nın bir hafta içinde İstanbul'a geleceği de iddia edildi.

Sabıkalı: 2009 yılında chat yaparken sarışın bir kadınla görüntüleri ortaya çıkan Elano, 'Eşimden özür diledim, beni affetti. Kötü insanlar bana tuzak kurdu ama ben kutsanmış bir insanım. Bundan sonra sadece futbolla ilgileneceğim' açıklaması yapmıştı.



Kategori : GÜNCEL