Korkmaz'dan acı 2011 itirafları

  • Ana Sayfa
  • Korkmaz'dan acı 2011 itirafları
Korkmaz'dan acı 2011 itirafları
Bekir Korkmaz 2011 Kış oyunlarına 62 gün kala gerçekleştirdiği sununmda eksikleri dile getirdi. Abone ol

Türkiye'nin ve Erzurum'un onuru olarak gösterilen 2011 Kış Oyunları'na 62 gün kaldı. 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz, Erzurum İl Genel Meclisi üyelerine, 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kış oyunları hakkında sunum yaptı. Korkmaz, Kış Oyunları'na 57 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcu ve teknik adamın katılacağını söyledi. Erzurum'un uluslararası büyük bir organizasyona ev sahipliğini yapacak olmasının şehrin tanıtımı ve geleceği açısından büyük bir önem taşıdığını ifade eden Korkmaz, "Asıl hedefimiz 2011 sonr vajinismus tedavisi asındaki ilk 10 yılda Erzurum'un geleceğini inşa etmek ve bu şehri dünya markası haline getirmek" dedi.

İTİRAF EDİYORUM TANITIMDA GEÇ KALDIK

Yerel yönetimlerin de tanıtımda biraz ağır davrandığını ima eden Korkmaz, "Maalesef Kış Oyunları'nın tanıtımına erken başlayamadık, biraz geç kaldık. Erzurum'u ve 2011'i halka tanıtım konusunda ağır kaldığımızı itiraf ediyorum. Tanıtımdaki eksiklikler benim eksikliğimden kaynaklandı. Ancak bunu telafi edeceğiz. Tanıtım ve halkla ilişkilerde 2 fazlı bir reklam kampanyası başlattık." diye konuştu.

Korkmaz, açılış programına Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Özhan'ın da katılacağının altını çizerek, "Ahmet Özhan açılış programında bir tane ilahi söyleyecek. Ayrıca Erzurumlu sanatçılarımıza da fırsat tanıyarak evrensele taşıyacağız." diye konuştu.

KONAKLI'DA 10 TANE 5 YILDIZLI OTEL YAPILMADIKÇA OLİMPİYAT ALAMAYIZ

Türkiye'nin ve Erzurum'un uluslararası büyük organizasyonlara ev sahipliğini yaptığını göstermek adına 2011 Kış Oyunları'nın önemli bir köşe taşı niteliği taşıdığını belirten Korkmaz, hedeflerinde Kış Olimpiyatları'nın yattığını dile getirdi. Konaklı bölgesinde en az 10 tane 5 ve 4 yıldızlı, 15 bin yataklı otel kurulmaması halinde bu hedefe ulaşmanın hoş bir hayalden öteye gidemeyeceğine dikkat çeken Bekir Korkmaz, "Konaklı bölgesine 15 bin yatak kapasiteli en az 10 tane 5 yıldızlı otel yapmadıkça Dünya Olimpiyat Komitesi'nin Erzurum'a ve Türkiye'ye olimpiyatları vermesi pek mümkün görünmüyor. Bunun için tesisleşmede sürdürülebilirlik çok önemli." şeklinde konuştu.

Bu arada Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yarın Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'ün de katılımıyla tanıtım toplantısı düzenlenecek. Toplantıya Erzurum ve çevre illerin milletvekilleri, bürokratlar, üniversite rektörleri ile sivil toplum temsilcisinin katılacak.



Kategori : GÜNCEL