Grup Hatipoğlu talihlileri belli oldu!

  • Ana Sayfa
  • Grup Hatipoğlu talihlileri belli oldu!
Grup Hatipoğlu talihlileri belli oldu!
Hatipoğlu Marketlerinden katılım kuponu ile şans yakalayan talilliler belli oldu.İşte o isimler ve hediyeleri!Abone ol

Grup Hatipoğlu hediyelerini teslim etti.Törene Grup Hatipoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aygün, Grup Hatipoğlu İnsan Kaynakları Müdürü Şevket Göler, hediye teslim edilecek talihliler, müşteriler ve basın mensupları katıldı.

Recep Aygün yaptığı tören konuşmasında, "Grup Hatipoğlu Marketleri 1997 yılından bu yana, 26 şubeye ve 1000'e yakın personele ulaştı. Bugün tütsü İstanbul'un nüfusu 15 milyondur. Bizim bir ay boyunca hizmet ettiğimiz müşteri sayısı 1 milyon. 1 yılda yaklaşık 12-13 milyon insan eder. Yani biz, bir İstanbul kadar müşterimize hizmeti görev bildik. İşimizi de aşkla yapıyoruz. Hatipoğlu iki prensibi elden hiçbir zaman bırakmamıştır. Güven ve müşteri memnuniyeti. Söz verdiğimiz gibi bugün arabaları ve diğer hediyeleri kazanan müşterilerimize teslim edeceğiz. Tüm hediye kazanan müşterilerimizin hediyelerini güle güle kullanmalarını diliyorum. Kazanamayan kişilere de bir müjdeli haberim var. Bu sene kampanyaya ilgi son derece yoğundu. 235 bin üzerinde müşteri kampanyaya katıldı. Seneye çok daha güzel hediyelerle yeni kampanyalarımız olacak" dedi.

Daha sonra anahtarlarını vermek üzere Kemal Erhan ve Hamza Okur davet edildi. Recep Aygün anahtarlarını ve ruhsatlarını sahiplerine teslim ederek onları kutladı. Araba talihlileri ve aileleri teşekkürlerini bildirerek, "Bizi araba sahibi yapan değerli Grup Hatipoğlu Yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Alışverişlerimizde sürekli Hatipoğlu'nu tercih ediyoruz ve bundan çok memnunuz" dedi.

Kampanya kapsamında 3 adet Netbook, 4 adet buzdolabı, 4 adet çamaşır makinesi, 4 adet bulaşık makinesi, 3 adet LCD televizyon, 10 adet cep telefonu, 10 adet elektrikli süpürge, 10 adet mikrodalga fırın, 34 adet DVD Player, 50 adet sinbo blender ve 40 adet Scarlett Kettle Grup Hatipoğlu Marketleri'nin 26 şubesinden sahiplerine teslim edilecek.



Kategori : EKONOMİ