PTT ve DenizBank güçlerini birleştirdi!

  • Ana Sayfa
  • PTT ve DenizBank güçlerini birleştirdi!
PTT ve DenizBank güçlerini birleştirdi!
PTT ve DenizBank güçlerini birleştirdi. Artık alışverişlerde kullanılan çok özel bir kart olacak.Abone ol

PTT DenizBank işbirliğiyle Ptt Kart'a Visa, Mastercard özelliği kazandırıldı.
PTT ve DenizBank arasında yapılan işbirliği sayesinde PTT Kart artık alışverişlerde ve tüm banka ATM'lerinde kullanılabilecek.

İşbirliğinin ardından PTT ATM'lerinin tüm bankaların dahil olduğu ortak ATM ağına North carolina seo service entegrasyonu da sağlanacak. İşbirliğine ilişkin imza töreni, Sirkeci PTT Postane binasında gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın hazır bulunduğu törende işbirliği anlaşmasını, PTT Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tural ve DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş imzaladı.

İmza töreninin ardından bir konuşma yapan Bakan Yıldırım, bugün hiçbir bankanın bulunmadığı bin 357 yerleşim yerinde PTT Bank'ın olduğunu söyledi. PTT Bank sayesinde vatandaşların gerek kamuyla olan gerek özel sektörle olan işlerini online olarak gerçekleştirebildiğini ifade eden Yıldırım, "PTT Bank, hem hizmet çeşidini arttırıyor hem de hizmet kalitesin yükseltiyor. 2002 yılında 7 ayrı kuruluşun işlemleri yapılıyordu, bugün 144 kurum ve kuruluşun 167 ayrı işlemi yapılıyor. 23 banka ve finans kuruluşu, 20 telekom ve GSM şirketi, 45 belediye, 21 sosyal güvenlik ve yardım kuruluşu, 6 sigorta şirketi ve enerji şirketleri başta olmak üzere toplam 144 kurum ve kuruluş PTT üzerinden hizmet veriyor" dedi.
Bakan Yıldırım, borsayı Anadolu'ya taşımasıyla, kargo hizmetleriyle, birleşik posta sistemiyle PTT'nin oluşturduğu yeni katma değerli hizmetlere kredi kartı hizmetinin de eklenmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi.



Kategori : EKONOMİ