Medvedev, Erdoğan gibi 3 çocuk istedi

  • Ana Sayfa
  • Medvedev, Erdoğan gibi 3 çocuk istedi
Medvedev, Erdoğan gibi 3 çocuk istedi
Rusya Dvelet Başkanı Dimitri Medvedev, üç çocuk sahibi olan ailelere ayda 100 dolar verilmesini istedi. Medvedev ayrıca ev için bedava toprak verilmesini önerdi. Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın '3 çocuk' çağrısı Rusya'da kabul gördü. Rusya Dvelet Başkanı Dimitri Medvedev, üç mikro beton uygulama çocuk sahibi olan ailelere ayda 100 dolar verilmesini istedi. Medvedev ayrıca ev için bedava toprak verilmesini önerdi.

Medvedev, Rusya’nın bütün fonlarının yarısının ülkenin modernizasyonu için harcaması gerektiğini söyledi. Rusya Parlamentosu üst kanadı Federasyon Konseyi senatörleri, alt kanadı Duma milletvekilleri, Rusya Başbakanı Vladimir Putin, hükümet üyeleri, Rusya Patriği Kirill, Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynuddin ve diğer yetkililerin katıldığı Kremlin St. George salonunda yaptığı konuşmada Medvedev, yaşam kalitesini modernizasyon projesinin başarılı olmasına bağladı.

ERDOĞAN ÖRNEĞİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk talebine benzer bir istek de Medvedev’den geldi. Rusya lideri, üç ve daha fazla çocuğu olan ailelerin ev yapabilmeleri için ücretsiz arazi tahsis edilmesini istedi.



Kategori : DÜNYA