Şaron'la ilgili tüyler ürperten itiraf

  • Ana Sayfa
  • Şaron'la ilgili tüyler ürperten itiraf
Şaron'la ilgili tüyler ürperten itiraf
Hollandalı Yönetmen George Sluizer, Ariel Şaron'un iki Filistinli çocuğu öldürdüğüne bizzat şahit olmuş.Abone ol

Tüyler ürperten olayı anlatan Yönetmen Sluizer'den "1982 yılında Sabra ve Şatilla kamplarında Şaron'un 2 ve 3 yaşındaki Filistinli çocukları kendi tabancasını çekerek öldü vermont seo rdüğünü gördüm" açıklaması geldi.

George Sluizer, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleştirilen Uluslararası Belgesel Filmleri Festivaline Filistin halkının yaşantısını anlatan 'Vatan' belgeseliyle katıldı. Sluizer, belgesel filminde Sabra ve Şatilla'da şahit olduğu trajik bir olaya yer verdi.

UMURSAMADI

Sluizer El Cezire televizyonuna yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sabra ve Şatilla kampındayken gazetecilik yapma izni almak için, iki İsrail subayının eşliğinde Şaron'un yanına gittim. Etrafımızda oyun oynayan iki ve üç yaşlarındaki çocuklardan başka kimse yoktu. Burada Şaron'un tabancısını çekip, ilk çocuğa ateş açtığını ve çocuğun yere düştüğünü gördüm. Sonra tabancasını ikinci çocuğa çevirip ateş açarak çocuğu öldürdü. Bunu net olarak görüyordum. Şaron bunu umursamadı ve dünyaya anlatmamızdan çekinmedi." dedi.



Kategori : DÜNYA