Bu da Cemil İpekçi'nin tablosu!

  • Ana Sayfa
  • Bu da Cemil İpekçi'nin tablosu!
Bu da Cemil İpekçi'nin tablosu!
Contemporary İstanbul'un en ilgi çekeni 'Gümüş' adındaki tablo idi. Peki bunun için kimden esinlenildi?Abone olHaber Türk magazin muhabiri Contemporary İstanbul sergisini anlattı.

Türkiye’nin en büyük çağdaş sanat etkinliği unvanına sahip Contemporary İstanbul '5. yılında geçtiğimiz hafta İstanbul Lütfi Kırdar Uluslara pennsylvania seo rası Kongreve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Yurtdışından 37, Türkiye’den 43 galeri, toplamda 420 sanatçının 2 bin eserinin yer aldığı etkinlikte bir resim vardı ki, görmeye değerdi. Son zamanlarda özgün tarzıyla dikkat çeken Ayşegül Sağbaş’ın ünlü modacımız Cemil İpekçi’den esinlenerek yaptığı “Gümüş” adını verdiği tablo ilk gün satılmış.

10 bin TL’ye satılan tablonun alıcısı adının açıklanmasını istemeyip tablonun da hemen kendisine gönderilmesini istemiş. Ünlü bir ismin aldığı bu tabloyu şimdi tam olarak neden yayınlamadığımı soracaksınız. Evet çok haklısınız ama kusura bakmayın, biraz müstehcen olduğu için sansürlemek zorunda kaldım. Ama inanın çok eğlenceli. Eminim Cemil İpekçi de gördüğü zaman çok gülmüş ve hoşuna gitmiştir. Bu arada Ayşegül Sağbaş’ı bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım ve çok sevdim. Resimleri çok dikkat çekiyor ve adından çok söz ettiriyor. Bence Cemil İpekçi’den esinlenerek yaptığı bu tablo ile de çok cesur ve yaratıcı olduğunu kanıtlamış oldu.

Kategori : MAGAZİN