Artık o da platonik aşıklardan!

  • Ana Sayfa
  • Artık o da platonik aşıklardan!
Artık o da platonik aşıklardan!
Rengarenk Programına katılan Metin Arolat renkli dakikalar yaşanmasına neden oldu.Abone ol

FOX TV’de Pazartesi günleri saat 23.30’da yayınlanan Ece Erken’in sunduğu 'Rengarenk' programına katılan metin Arolat, Burcu Esmersoy’a olan platonik aşkını itiraf etti.

‘Yok Böyle Dans’ yarışmasından show sırasında geçirdiği kazayla liflerinde kopma meydana gelen ve yarışmadan elenen Metin Arolat, Beyaz yüzünden e north california seo lendiğini söyledi. Asıl bombayı ise Burcu Esmersoy’a platonik bir aşk beslediğini itiraf ederek patlattı!

Yarışmadan önce dans etmediğini de ifade eden Arolat, performansından sonra jüride bulunan Beyaz’ın yüz ifadesiyle olmadı der gibi yapmasının, gelen SMS’leri olumsuz yönde etkilediğini ima etti. Arolat, aslında hiç dans edemediği için kendinden önce Güneri Civaoğlu’nun elenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Yarışmadan önce Burcu Esmersoy’u tanımadığını ve onun için bir şey ifade etmediğini söyleyen Arolat, yarışma sırasında Burcu Esmersoy’dan çok etkilendiğini itiraf etti. Aşkının tamamen platonik olduğunu söyleyen Metin Arolat, Ece Erken’in “Peki Burcu Esmersoy’da olur dese ister misin” sorusuna “elbette” diye cevap verdi.

'Yok Böyle Dans' yarışmasına katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Metin Arolat, bu yarışma sayesinde Burcu Esmersoy gibi birini tanıma fırsatı bulduğunu da belirtti.

Ayrıca Ece Erken Survivor’da yarışan ve evlenme kararı alan Hakan ve Gizem çiftinden de özel bir istekte bulundu. Ece, Hakan'dan yaptığı evlenme teklifini tekrarlamasını istedi. Hakan da Gizem’in gözlerine bakarak canlı yayında evlenme teklifini tekrar ederek romantik dakikalar yaşanmasına sebep oldu.



Kategori : MAGAZİN