Altaylı Tayyip Erdoğan'a kefil oldu

  • Ana Sayfa
  • Altaylı Tayyip Erdoğan'a kefil oldu
Altaylı Tayyip Erdoğan'a kefil oldu
Fatih Altaylı, Erdoğan'a ''Başbakan'ın İsviçre'de 8 ayrı hesabı olmadığına kalıbımı basarım'' sözleri ile sahip çıktı.Abone ol

Dünya gündemine bomba gibi düşen WikiLeaks'ın yayınladığı belgeler tartışma konusu oldu. Tüm dünya üzerinde geniş yankı uyandıran WikiLeaks, yayınladığı belgelerde Türkiye'nin de bulunm Silis kumu ası Türkiye gündemini de yakından sarstı.

MEDYADA WİKİLEAKS DEPREMİ

WikiLeaks'te yayınlanan belgelerde Erdoğan ile ilgili detaylar da bulunuyordu. Bu detaylar tartışma konusu oldu. Hem muhalefet tarafından hem de medya tarafından geniş bir yankı buldu. Canlı yayında Eski MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş'i konuk eden Fatih Altaylı bu belgelerin ne anlama geldiğini sordu.

İSVİÇRE'DE 8 AYRI HESABI OLMADIĞINA KALIBIMI BASARIM

Öneş Altaylı'nın sorularını yanıtladığı sırada, Erdoğan'ın 8 ayrı hesabı bulunuyor iddiası dile getirildi. Altaylı bu iddiaya olasılık vermediğini söyledi. Ve canlı yayında Başbakan'a sahip çıktı. Altaylı ''Açıkçası Başbakan'ın İsviçre'de 8 tane hesabı olacağını düşünmüyorum. Yapmaz böyle bir şey. Bunu yapıyor olmak için cidden bilinçsiz olmak gerekir. İsviçre'de hesabı olmadığına ben kalıbımı basarım'' dedi. Altaylı tutumu ile WikiLeaks'ın iddialarını sert bir tavırla eleştirdi.



Kategori : MEDYA