Gandi tarım projeleri çifçilere anlattı

  • Ana Sayfa
  • Gandi tarım projeleri çifçilere anlattı
Gandi tarım projeleri çifçilere anlattı
Kılıçdaroğlu, Bursa'da CHP'nin tarım politikası hakkında çiftçilere bilgi verdi.Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen ''Ülkemiz ile Bursa'da Tarım ve Hayvancılık'' konulu toplantıya katıldı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, toplantıda ziraat od mikro beton fiyat aları, tarım kooperatifleri ve birlik üyelerine CHP'nin tarım ve hayvancılık politikaları hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirmenin ardından konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, tarım ve hayvancılık sektörünün önemine değinerek, CHP'nin bu alandaki sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin bulunduğunu aktardı.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin tarım ve hayvancılığa ilişkin projelerinin 2023 yılına kadar uzun vadede kademeli olarak hayata geçirileceğini belirterek, bunun sorunlara ve çözüme ciddi bir yaklaşımın sonucu olduğunu vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun kısa konuşmasının ardından basına kapatılan toplantıda, sektör temsilcileri söz alarak görüşlerini aktardı.

Bu arada toplantının yapıldığı Almira Otel'e gelişinde Kılıçdaroğlu'na seslenen 2 kişi, eşcinsellerin haklarının ellerinden alınmak istendiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ayrıca, Bursa ziyareti kapsamında Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret etti.



Kategori : POLİTİKA