Ergenekon karakutusu sırlara karıştı

  • Ana Sayfa
  • Ergenekon karakutusu sırlara karıştı
Ergenekon karakutusu sırlara karıştı
Birinci Ergenekon Davası sanıklarından SESAR Başkanı İsmail Yıldız tarafından öldüğü iddia edilen Tuncay Güney'e ulaşılamıyor.Abone ol

AA muhabirinin, Tuncay Güney ile temas kurmak için, yaşadığı Kanada'nın Toronto kentinde yaptığı tüm araştırmalar sonuçsuz kaldı mikro beton uygulama .

Toronto Polisi'nin 5 Kasım-1 Aralık arası kayıtlarında Daniel Levi, Daniel Güney ya da Tuncay Güney ismine ait herhangi bir olayın kaydına rastlanmadı. Tüm aramalara rağmen Güney'in ev ve cep telefonları da açılmadı. Kamuoyuna daha önce Güney'in çalıştığı sinegog olarak açıklanan adreste ise tadilat yapıldığı ve binanın tamamen işyeri haline geldiği görüldü.

Tuncay Güney hakkında 2009 yılında Kara Kutu: Tuncay Güney isimli bir kitap yayınlayan Gazeteci-Yazar Faruk Arslan, son gelişmeleri AA'ya değerlendirdi. Güney ile en son görüşen gazeteci olan Arslan, "Güney'le bir ay kadar önce telefonda görüştük. Moralman çökmüştü. `Bana dokunanın hayatı kararıyor. Eşi, benim yüzümden ablamı boşadı. Annem hasta ve beni özledi ama göremiyor. Çok bunalıyorum' demişti" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL