Yüzlerce kişinin önünde seks rezaleti

  • Ana Sayfa
  • Yüzlerce kişinin önünde seks rezaleti
Yüzlerce kişinin önünde seks rezaleti
Sözde sanat icra edeceklerdi. Yüzlerce izleyiciyi bir yatağın etrafında toplayıp kadın kadına 20 dakika sevişerek bir kepazeliğe imza attılar..Abone ol

Yapacağı gösterinin tanıtımını günler öncesinden yapmaya başladı Şükran Moral... Konuşmadığı gazete, davetiye göndermediği gazeteci kalmadı. O gösterinin adına ise "Amesus Performansı" adını verdi.
arizona seo
Gösteriyle ilgili başka bir birgi vermedi. Milliyet Sanat Dergisi’nin aralık sayısında Fırat Demir’e verdiği röportajda gösteriyle ilgili sadece şu kısa ipuçlarını vermişti:

"Amemus” ile amacım seyircinin erotik bölgelerine sızmak. Fakat bu amaca hizmet edecek performansım benim bile üzerine çıkan bir deneyim olacak.. Amemus seyircinin üzerinde nasıl bir etki bırakacaksa, benim üzerimde de benzer bir etki bırakacak"

O gün gelip çattığında kimse sanat adı altında böyle bir kepazeliğe tanıklık edeceğine ihtimal vermemişti..  Moral'ın davetlilerinden biri de Milliyet Gazetesi'nden Yasemin Bay'dı.. Bay, yaşadığı şoku ve sözde sanat gösterisini gazetede şu çarpıcı sözlerle dile getirdi:

Casa Dell Arte adlı sanat galerisinin girişinde yaklaşık 100-150 kişilik bir kalabalık... Merakla bekliyoruz. Birazdan galerinin kapıları açılacak ve içeriye girip Şükran Moral’ın son performansı “Amemus”u izleyeceğiz. Kimse performansın içeriğini, ne izleyeceğini bilmiyor. Çünkü “Amemus” sır gibi saklanan bir performans...

Yatağın etrafında



Kategori : MAGAZİN