Erdoğan basını ters köşeye yatırdı

  • Ana Sayfa
  • Erdoğan basını ters köşeye yatırdı
Erdoğan basını ters köşeye yatırdı
Erdoğan, kendisini görüntü-lemek için AK Parti Genel Merkezin'nin karşısında bekleyen basını fena atlattı...Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini görüntülemek için AKP Genel Merkezi’nin karşısındaki Başyazıcıoğlu Camii önünde bekleyen basın mensuplarını atlatarak, Çukurambar ohio seo ’da bulunan bir başka camiye gitti.

Öte yandan partili yetkililerin Cuma namazını kıldığı Başyazıcıoğlu Camii’ne dün akşam saatlerinde tahliye kararı çıkan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş’ın da gelmesi dikkat çekti.

AKP MKYK Toplantısı’nın ardından Cuma namazına gidecek olan Erdoğan için parti genel merkezinin karşısında bulunan Başyazıcıoğlu Camii önünde hazırlık yapıldı. Başbakanlık korumaları önceden camiye gidip çevre güvenliğini alırken, basın mensupları da namaza girişi esnasında görüntülemek için Başbakan Erdoğan’ı cami önünde beklemeye başladı.

Erdoğan’dan önce camiye partili yetkililer gelirken, ezanın okunduğu esnada Başbakan’ın konvoyu güzergahını değiştirdi. Cami önünde basın mensupları Erdoğan’ın Çukurambar’da bulunan Firdevs Camii’ne gittiği haberini alınca gazeteciler de bu cami önüne giderek Erdoğan’ın çıkışını bekledi.



Kategori : POLİTİKA