Kılıçdaroğlu yine Erdoğan'ı kızdıracak!

  • Ana Sayfa
  • Kılıçdaroğlu yine Erdoğan'ı kızdıracak!
Kılıçdaroğlu yine Erdoğan'ı kızdıracak!
Başbakan Erdoğan'ın sert açıklamaları Kılıçdaroğlu'nu tatmin etmedi. CHP liderinin Erdoğan'dan isteği var.Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Wikileaks belgeleriyle ortaya atılan iddialar konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan İsviçre bankalarından hesabı olmadığına dair bir yazı almasını istedi.

CHP'NİN maryland seo SİTESİ YENİLENDİ

CHP'nin internet sitesi yeni bir yaklaşım ve içerikle yenilendi. İnternette teknik ve uygulama açısından yeniliklerle bütünleşen site, seçmenleri, gönüllüleri, milletvekillerini, CHP Genel Merkezini bir büyük çatı altında buluşturuyor. Facebook ve twitter'in doğrudan entegre olduğu yenilenen sitenin tanıtımı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapıldı.

TATMİN EDİCİ AÇIKLAMA YAPILMALI

Kılıçdaroğlu, burada Wikileaks belgeleriyle ilgili bir soruyu cevaplandırdı. CHP Genel Başkanı, şöyle konuştu: "CHP'nin yaklaşımı şu: belgeleri yalanlayan hiçbir organ yok. Bazı iddialar var, bu iddialara da sorumlu kişiler kamuoyunu tatmin edici açıklamalar yaparlar. Bizim istediğimiz de o. Siyasal iktidar ve muhalefet mesafeli yaklaşmalı."

Başbakanın hesaplarıyla ilgili iddialar konusunda da Kılıçdaroğlu, Başbakandan İsviçre bankalarına başvurup 'hesabı olmadığına dair bir yazı' almasını istedi ve bundan doğal bir şey olmadığını kaydetti.



Kategori : POLİTİKA