Yenilenen CHP sitesine erişim yok!

  • Ana Sayfa
  • Yenilenen CHP sitesine erişim yok!
Yenilenen CHP sitesine erişim yok!
CHP yeni internet sitesini genel başkan Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle hizmete açtı. Ancak siteye saatlerdir ulaşılamıyor!Abone ol

twitter ve facebook'u yoğun kullanımıyla dikkat çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğli CHP'nin internet sitesine de el attı. Başta hawaii seo n aşağı yenilenen www.chp.org.tr sitesi bugün Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle tanıtıldı. Ancak siteye saatlerdir ulaşılamıyor.
CHP Genel Merkezi Bilgi İşlem Birimi’nin verdiği bilgiye göre aşırı talep nedeniyle teknik bir sorun yaşanıyor. Aşırı yüklenme var, sunucularımız yetersiz kalıyor.

Yeni web sitesi için düzenlenen törende konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de 22 milyon internet kullanıcısı olduğunu anlatarak, CHP olarak bu kitleye ulaşmanın, düşüncelerini aktarmanın kendileri için çok önemli olduğunu bildirdi.

Sitede bir çok yenilik olduğunu ve kullanıcıların fikirlerini burada yazabileceklerini belirten Kılıçdaroğlu, kendisine ait Facebook ve Twitter hesaplarına da buradan ulaşılabileceğini kaydetti. Kılıçdaroğlu, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.



Kategori : POLİTİKA