Bahçeli'nin sihirli iktidar hesabı

  • Ana Sayfa
  • Bahçeli'nin sihirli iktidar hesabı
Bahçeli'nin sihirli iktidar hesabı
Bahçeli tek başına iktidar olmanın hesapları içinde. Bulduğu formülü de partililere anlattı.Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli, her MHP'linin çevrelerinden en az 24 oy getirmesi halinde 19 milyon oy ile tek başına iktidar olacaklarını iddia etti.

ONLARI SÜZÜYORUM

İlkokul arkadaşlarını araştırdığını belirten Bahçeli, "Nerede kim var, nerede kim kaldı onları arıyorum. MHP' tennessee seo nin içinde veya dışındaysa onları süzüyorum" diyerek partide oy seferberliği ilan etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mersin'in Tarsus ilçesine gelen Bahçeli, MHP Tarsus İlçe Binası'nda partililerle biraraya geldi.

EN AZ YÜZDE 40 OLMASI İÇİN

Belirtilen milletvekili sayısına ulaşabilmek için de en az yüzde 40 oy oranına ulaşılması, bunun da 17 ile 19 milyon oy anlamına geldiğine dikkat çeken Bahçeli, 'tek başına iktidar' olabilmek için yüzde 40 oy hedefleyen bir partinin buna ulaşabilmek için plan ve programını yaparak, hedefe ulaşma noktasında emin adımlarla ilerleyeceğini anlattı.

NEDEN OLMASIN?

Bahçeli, "Tüm bunlar gerçekçi değerlendirmelerdir. Parti olarak önümüze koyduğumuz aşılabilir hedeflerdir. 1-1.5 yıl önce kurulmuş birtakım iç ve dış odakların desteğiyle kamuoyunda birden parlatılan bir siyasi iktidar, halktan yüzde 46.6 oranında oy alabiliyor. Peki neden 40 yıllık bir mücadelenin sonucu olan, hükümet deneyimi olan bir parti iktidar olmasın? İşte bunu hesaplayacaksınız. Bunun için bütün ülküdaşlarımıza önemli görev ve sorumluluklar düşüyor" diye konuştu.

HEPSİNİ TOPLARSANIZ 24 EDER



Kategori : POLİTİKA