MHP lideri'nden Kurtlar Vadisi sürprizi

  • Ana Sayfa
  • MHP lideri'nden Kurtlar Vadisi sürprizi
MHP lideri'nden Kurtlar Vadisi sürprizi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, televizyonda yer alan haberlerin ve dizilerin içeriklerini eleştirdi.Abone olMHP lideri Bahçeli, şiddetin giderek artmasında medyanın rolüne değindi dizileri eleştirdi. Kurtlar Vadisi'ni izlemediğini söyleyen Bahçeli, Flash TV'de adını vermediği bir programın kendisini gerdiğini açıkladı. Dizil connecticut seo erdeki yozlaşmaya örnek olarak da 'Çocuklar Duymasın'daki Havuç'u gösterdi:

"Eğitici olmalı. Mesela Çocuklar Duymasın. Havuç eğitile eğitile büyüdü. Ama büyüdükten sonra raydan çıktı, reyting kurbanı oldu."

Toplumsal suçların giderek arttığına işaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli, bunda medyanın önemli katkısı olduğunu söyledi. Akşam gazetesinde yer alan Bahçeli'nin değerlendirmeleri şöyle:

YAYINLAR KÖTÜ: Türkiye, dizi filmlerden, haberlere kadar kötü yayınla karşı karşıya. Gazetelerin üçüncü sayfası, televizyonların ana haber bültenleri takip edilemez hale geldi. Cinnet ve cinayetlerin bu kadar gösterilmesinin kime ne faydası var? Dizilerde genellikle cinayet motifleri, hukuk dışı uygulamalar, kuvvet kullanarak sonuç alma eğilimleri çok fazla işleniyor. Toplumdaki gerginlikler de aynı sonuçları vermeye başlıyor, toplumsal suçlar artıyor. Cinayet,  cinnet toplumun tüm katmanlarına yaygınlaşıyor. Her gün televizyonlarda bunun nasıl olduğu gösteriliyor.



Kategori : POLİTİKA