Şener, AK Partiye yüzde kaç verdi?

  • Ana Sayfa
  • Şener, AK Partiye yüzde kaç verdi?
Şener, AK Partiye yüzde kaç verdi?
Şener, Wikileaks'te yayınlanan kriptoların kontrollü bir sızıntı izlenimi verdiğini kaydederken "Yolsuzluklar nedeniyle istifa eden bakan" kendisi olduğunu söylediAbone ol

Şener, Wikileaks'te yayınlanan kriptoların kontrollü bir sızıntı izlenimi verdiğini kaydederken, belgelerle ilgili "Belgelerde varsa bir şey, evet bu olmuştur. Çünkü bir büyükelçi olmayan bir şey için belge gönd maryland seo ermez" dedi. Şener 2011'de yapılacak siçim ile ilgili soruyu da yanıtladı: Ak Parti 25'i geçemez. Koalisyon hükümeti olur. Seçim iş birliğine hazırız.


Wikileaks belgelerinde "Yolsuzluklar istifa ettirdi" ifadesiyle yer alan bakanın kendisi olduğunu açıklayan eski Bakan ve Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, yayınlanan kriptolarla ilgili düşüncelerini TEKE TEK'te Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya anlattı.

Abdüllatif Şener, kriptolarla ilgili "Bunun ABD'nin kontrolü dışında olmayacağı konusunda eminim. Kontrollü bir sızıntı izlenimi veriyor ama gerisini bilmiyoruz, şu anda çok az sayıda belge yayınlandı. Tamamı ortaya çıktıktan sonra daha sağlıklı bir görüntü ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

"Bunlar kriptoya bağlanmış ve ülkesine bilgi olarak gönderilmiş belgelerdir" diyen Şener, "Ama şu var, bu belgelerde kriptolarda olaylar veriliyor. Bu böyle midir, değil midir diye benim hiçbir tereddüdüm yok. Bunun denilip denilmediği konusunda şüphem yok. Evet bu olmuştur. Çünkü bir büyükelçi olmayan bir şey için belge göndermez" diye konuştu.

BÜYÜKELÇİLERLE BELLİ SINIRLARDA KONUŞULMALI



Kategori : POLİTİKA