Beşiktaş'tan bomba gibi tranfer!

  • Ana Sayfa
  • Beşiktaş'tan bomba gibi tranfer!
Beşiktaş'tan bomba gibi tranfer!
NBA yıldızı Allen Iverson'ı renklerine katan Beşiktaş, yeni bir yıldız için kolları sıvadı. Üstelik bu isim NBA'in efsanesi Abone ol

Allen Iverson bombasıyla büyük sükse yapan Beşiktaş yönetimi, Dünya’da büyük ses getirecek bir başka yıldızı daha renklerine bağlamak için düğmeye bastı.Iverson’ın Türkiye’ye gelmesinde büyük rolü olan menajeri Gary Moore, Shaquille O’Neal il north dakota seo e görüştüğünü ve önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyebileceğini söyledi.

Milli basketbolcumuz Semih Erden ile birlikte NBA’de şampiyonluğun en önemli adaylarından Boston Celtics forması giyen O’Neal için aracı olabileceğini söyleyen Moore, yıldız basketbolcu ile görüştüğünü ve Iverson ile birlikte oynayabileceğini söylediğini ifade etti.

Yönetim kolları sıvadı Beşiktaş Başkan Vekili Erdoğan Toprak, Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu ve Doğan Küçükemre ile biraraya gelen Moore, “Shaquille O’Neal ile temastayım. Iverson için Beşiktaş’a gelebileceğini söyledi” dedi. Bu sözler Beşiktaşlı yöneticileri heyecanlandırmaya yetti. Siyah beyazlı yöneticilerin, bu büyük transferi gerçekleştirebilmek için şimdiden çalışmalara başladığı öğrenildi. NBA tarihinin en renkli oyuncularından olan Shaquille O’Neal, hem saha içinde hem saha dışında tam bir fenomen. NBA’de transfer olduğu Orlando Magic’ten, 3 şampiyonluk yaşadığı Los Angeles Lakers’a geçtikten sonra efsaneleşen O’Neal, 2000 yılında MVP seçildi. 2006 yılında ise, Miami Heat ile dördüncü şampiyonluk yüzüğünü taktı.



Kategori : GÜNCEL