En iyi yarış oyunu(Video)

En iyi yarış oyunu(Video)
Geçtimiğimiz ay piyasaya sürülen Need for Speed Hot Pursuit, dünyanın dört bir yanından olumlu eleştiriler alıyor.Abone ol

Geçtiğimiz ay piyasa sürülen Need for Speed Hot Pursuit, oynayanlar tarafından oldukça beğenildi. Heyecanlı polis kovalamacaları ve bağımlılık yaratan sosyal rekabet sistemi il virginia seo e dünyanın dört bir yanından başarılı eleştiriler almaya devam ediyor.

''DAHA İYİ BİR YARIŞ OYUNU YOK''

Need for Speed Hot Pursuit, PlayStation: The Official Magazine, GamesRadar.com, 1UP.com ve Joystiq.com’dan kusursuz notlar alırken, İngiltere’deki GamesMaster dergisinden de 10 üzerinden 9.3 almayı başardı. GamesRadar.com oyun için “daha iyi bir yarış oyunu yok” derken, IGN oyunu “arkadaşlar arasındaki rekabet geleneğine yepyeni bir hayat kazandırıyor” şeklinde yorumladı.
Bu tatil döneminde, en iyi yarış oyununu sunmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Criterion Games Kreatif Direktörü Craig Sullivan, “Aldığımız tepkilere dayanarak hayranlarımızın oyunun Autolog ismindeki rekabet dolu sosyal ağ ekseninde polis – yarışçı aksiyonu kökenine dönmesinden gayet memnun olduklarını söyleyebiliriz. Oyunun kaç arkadaşlığı geliştirip, kaçını bozacağını çok merak ediyoruz” dedi.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ