MHP liderinden 68 kuşağına çağrı!

  • Ana Sayfa
  • MHP liderinden 68 kuşağına çağrı!
MHP liderinden 68 kuşağına çağrı!
Bahçeli son günlerde artan öğrenci eylemlerine karşı bugün Türkiye'yi yönetir noktaya gelen 68 kuşağını tecrübeleriyle birlikte sağduyulu yaklaşmaya davet etti.Abone olNergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- MHP lideri Devlet Bahçeli son günlerde artan öğrenci eylemlerine karşı 68 kuşağını göreve davet etti. Türkiy turkey cost dental implants e’yi bugün 68 kuşağının yönettiğini söyleyen Bahçeli, “Bu büyük bir avantaj. Geçmiş olaylar içinde sıkıntı çileyi yaşayanlar bugün yönetimde. Bu nesil hata yaparsa 68 yılındaki kuşak ülkeyi şuurlu bir şekilde anarşi ortamına götürdü kanaati doğar. Bunlardan ders çıkartılıp olaylara yaklaşılmalı” uyarısında bulundu.

Kendisini de 68 kuşağı olarak nitelendiren Bahçeli siyasi iktidara da öğrencilerin taleplerini dışlamak yerine görüşmeyi tercih etmesi çağrısında bulundu.

MHP YALNIZ KURT

MHP lideri Bahçeli geleneksel hale gelen basın yayın organlarının Ankara temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında buluştu. Daha önce bazı medya organlarını davet etmediği için “MHP’de akreditasyon” tartışması bu toplantıda yaşanmadı. Eksiksiz tüm medya yöneticilerinin davet edildiği toplantıda internet medyası da yer aldı. Ancak Bahçeli’nin medyaya yönelik bir de serzenişi oldu. MHP’nin medyada desteği olmadığından yakınan Bahçeli, “MHP Yalnız kurt” dedi.



Kategori : POLİTİKA