Mobil internette rekor hız...

Mobil internette rekor hız...
Turkcell, bilgisayardan internet erişiminde çıtayı en yükseğe taşıyan yeni Turkcell 3G VINN'ı ile saniyede 43,2 Mb'ye kadar indirme; 5,76 Mb'ye kadar da yükleme hızı vaat ediyorAbone ol

Şirket, bu hıza ulaşmayı sağlayan VINN'larını satışa sundu.

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, bilgisayardan in google seo ternet erişiminde çıtayı en yükseğe taşıyan yeni Turkcell 3G VINN'ı ile saniyede 43,2 Mb'ye kadar indirme; 5,76 Mb'ye kadar da yükleme hızı vaat ediyor. Dünyada ticari şebekesinde Dual Carrier (Çift Taşıyıcı) teknolojisini hayata geçiren ilk 10 operatörden biri olduklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, yeni 43,2 Mbps'lik Turkcell 3G VINN ile genişbant erişimini mümkün olan en ileri seviyeye çıkardıklarını ifade etti.

Sevilengül, "Teknolojide öncülük misyonumuzu mobil internet alanındaki son teknolojiyi ülkemize getirerek bir kez daha somut örneklerle ortaya koyduk. Dual Carrier teknolojisine uyumlu 43,2 Mbps'lik Turkcell 3G VINN modemimizle müşterilerimiz, hızlarını ikiye katlayarak benzeri olmayan bir internet hızına kavuşuyor. Turkcell olarak müşterilerimizin her an her yerden hayata daha fazla bağlanmaları için en iyi mobil internet deneyimini daha fazla sunuyor." diye konuştu.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ