Yeni karakteri bir aşk adamı!

Yeni karakteri bir aşk adamı!
Bugüne kadar birçok filmde yer alan Johnny Depp yeni filmini yorumladı ve yeni karakterini merak edenler için açıkladı. İşte yeni film işte yeni Johnny..Abone ol

Dünyanın en seksi erkekleri listesinin üst sıralarında yer alan Johnny Depp, ‘Turist’ filminde rol arkadaşı Angelina Jolie ile birlikte ortaya görsel bir şölen çıkardı. Depp google remarketing ile Jolie, nefesleri kesecek bir entrika hikâyesi için Venedik’te bir araya geldi. Şimdiye kadar karanlık ve garip yönleri olan karakterleri canlandıran Depp, bu film ile belki de ilk kez ‘normal’ bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Filmin Paris’teki basın tanıtımında Seda Demirtaş’ın sorularını yanıtlayan ünlü yıldız, davet aldığı takdirde İstanbul’a gelmek istediğini dile getirdi.

■ Yapımcı Graham King, siz ve Angelina Jolie gibi iki büyük oyuncuyu nasıl bir araya getirdi?

Açıkçası her şey çok çabuk gelişti. Graham bana projeden bahsettiğinde zaten Angelina Jolie ve yönetmen Florian Henckel Von Donnersmarck projenin içindeydi. Angelina ile başrol oynayacak bir oyuncuya bakıyorlardı. Bu dönemde ben Graham ile diğer projemiz ‘Rum Diary’ filmi için her gün beraberdim. Bir akşam bizim evde yemek yerken bana filmden söz etti. Filmin senaryosu çok enteresan geldi. Daha önce canlandırdığım karakterlerin dışında, yeni bir karakter olduğu için ben de hiç düşünmeden kabul ettim.



Kategori : MAGAZİN