Cem Yılmaz o müthiş sahneyi anlattı

  • Ana Sayfa
  • Cem Yılmaz o müthiş sahneyi anlattı
Cem Yılmaz o müthiş sahneyi anlattı
Av Mevsimi'nde söylediği türküyle gönüllerdeki kurduğu tahtı adeta güncelleyen Cem Yılmaz o sahneyi anlattı. Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Şener Şen'le başrolleri paylaştığı Av Mevsimi adlı filmde Kazım Koyuncu'nun söylediği 'Hayde' türküsünü canlandıran Cem Yılmaz, o sahnede neler hissettiğini anlattı.

NTV'de Banu Güven'in hazırlayıp sunduğu Artı programında canlı yayın konuğu olan Cem Yılmaz, olay sahneyi şöyle anlattı:

"Hayde'yi Kazım Koyuncu'nun sesinden dinlediğimde çok heyecanlanmıştım. Çok duygulu tabi. Bu sahneyi yapmak beni çok heyecanlandırdı.Burada kendimden geçtim doğrusu. Herkese de geçmiş o duygu çok mutlu oldum. Ama plak ve kaset çalışmaları gelmiyor onu söyleyeyim. Ben bu sahnenin filmdeki duyguları yansıtma anlamındaki önemi hepimizin aklındaydı. Yav hastane seo uz Turgul Abi'nin önem verdiği sahneydi. Bugün aileden telefon aldım. Annem 'aynı deden' dedi. Çok da türkü şarkı söyleyen birisi değilim ama, demek ki varmış. Filmin ilk çıkış anından itibaren dile getirmeye çalışmıştık. Filmin duygusu çok yüksek.

Cem Yılmaz'ın konuşmalarından satır başlıkları şöyle:

BANA GÜVENENLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMADIM!

Yavuz abi gerek kamera arkasına gerek kamera önünde "Bu film bittiğinde memnun ayrılmanızı temenni ederim" demişti.  Tabii ki benim için de öyle oldu. Ben komedyen diye kaşelenmiş birisi olarak böyle bir rolü aldığımda çok telaşlıydım. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmadım.

İşin sırrını söylemek istemiyorum ama, o sahnede bulunan arkadaşlar ve profesyonel müzisyenler hiçbir enstrüman kullanmadan, ritimle o ambiansı yarattılar. O Yavuz Abi'nin tasarımıdır. Cinayet masasından emekli abilerimizin bir kahvesi var. Burası elbette o kahve değil. Biz o kahveye ilk filmin çalışmasında gittik ve orada çok şeyler öğrendik. Bu kahve Bahçelievler'de.

CEM YILMAZ'IN O MÜTHİŞ SAHNESİNİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ



Lazca konuşuyorsun biliyor muydun?

Doğrusu çok aşina değildim. Bildiğim bir dil değildi.

İdris rolüne girmek kolay oldu mu?

Av Mevsimi dosyası bayağı kalın bir dosya. 2004'den biri birikilmiş ve çalışılmış, film gerçekliğinde etüd edilmiş bir iş. Bize roller dağıtılma evresinde iş hazır bir şekilde geliyor. Fiziki uygunluk böyle bir karakteri canlandırmaktaki esnekliğin bende olduğunu düşünmüşler sağolsunlar. Bu rolün bana teklif edilmesi bir şanstı. Kendinize güvenmezseniz bu işi yapamazsınız. Bu saatten sonra şımaracak değilim.

ŞENER ŞEN BÜYÜK OYUNCU NOKTA COM.DUR KENDİSİ

Anne baba nasıl izledi filmi?

Ben onlardan güzel şeyler duydum. Çok kayıran şeyler değil. Birbirimizi kayıran bir aile değiliz. Çok gerçekçi buldular hikayeyi. Filmi kaliteli buldular, bunları duymak güzel şeyler. Çevremdeki insanları adil ve olumlu buluyorum. Eleştirilere göre bir kültür erozyonuna yol açan filmler çektim ben.

Cem Yılmaz bugüne kadar onu izleyenlere hep başka duygular verdi.  Bu bir erkek filmi miydi?

Evet beni kaybetmekten korkanlar var. Uzun zamandır erkeğim ama maçoluğa pek uğramadım.

Şener Şen'le oynamak nasıl bir duygu?

Şener Abi çok büyük insan. Nokta com yani bu kadar.



Kategori : MAGAZİN