CHP ekonomiyi kime teslim edecek?

  • Ana Sayfa
  • CHP ekonomiyi kime teslim edecek?
CHP ekonomiyi kime teslim edecek?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD'ın yemeğinde konuştu.Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD'ın Sheraton Oteli'nde düzenlenen kokteyline katıldı.

Kılıçdaroğlu, yardımcıları, MYK üyeleri ve milletvekillerinin bulunduğu kalabalık bir grupla kokteylde bulundu. Kılıçdaroğlu, Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Gül Baysal'ın da aralarında bulunduğu bir grup kadınla bir süre sohbet etti. Baysal, kadınlara özel bir kota ayrılmasını istemediklerini belirterek, "Yeterince başarılı kadın var. Önemli olan onları bir florida seo yere getirmek" diye konuştu. Kılıçdaroğlu da kendilerine güvenilmesini söyledi. Baysal, "Doğurduğumuza pişman etmeyin" karşılığını verdi.

İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ DE YEMEKTEYDİ

Kılıçdaroğlu, bir süre İsrail Büyükelçisi Gabby Levy ve TÜSİAD Başkanı Boyner'le sohbet etti. Boyner, anayasa değişikliği hem de ekonomi programları konusunda tüm siyasi partilerle çalışma toplantıları yapmak istediklerini dile getirdi. Kılıçdaroğlu da parti olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi ve sivil toplum kuruluşlarının seslerinin daha fazla çıkması gerektiğini belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu, ''AKP ekonomiyi sıcak paraya teslim etti, biz sanayiciye teslim edeceğiz'' diye konuştu.

BOYNER: GENEL SEÇİMLER ÖNEMLİ

Boyner, genel seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Mecliste yeni bir anayasa yapılacak, öyle gözüküyor. Türkiye belli bir büyüme eşiğine geldi. Kendisini daha da yukarı taşıması gerekiyor. O açıdan özel sektör olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız'' ifadelerini kullandı. Boyner, tüm siyasi partileri çok değerli bulduklarını ve mümkün olduğu kadar yakın çalışma içerisinde olmak istediklerini dile getirerek, ''Çünkü hepimiz Türkiye'nin iyiliği için çalışıyoruz'' diye konuştu.

HERKESİN ELEŞTİRİ HAKKI VAR

Kılıçdaroğlu, sanayiciler ve iş adamlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra kokteylden ayrıldı. Kendisini TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Koç kendisini uğurladı.
Bu sırada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP liderinin CHP'ye eleştirileri olduğunu hatırlatan basın mensubuna, "Herkesin eleştirmeye hakkı var" diyerek cevapladı.



Kategori : POLİTİKA