Donanmada ele geçen şok belgeler!

  • Ana Sayfa
  • Donanmada ele geçen şok belgeler!
Donanmada ele geçen şok belgeler!
Islak imzalı belgelerde darbe sonrası planlar ve sürgüne gidecek komutanların da listesi var.Abone ol

Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen'in talimatı ve gözetiminde Gölcük Donanma Komutanlığı'nda yapılan aramalarda Kafes ve İrtica ile Mücadele Eylem planlarıyla ilgili yeni belgeler ele geçirildi. Belgeler arasında, askeri darbe sonrasında neler yapılması gerektiğinin yazılı oldu vajinismusta hipnoz tedavisi ğu, ıslak imzalı planların da yer aldığı öne sürüldü.

Yeni mühimmat alanlarının tespit edildiği ve pek çok yerde yeni kazı çalışmasının başlayacağı öğrenildi. Asker ve bürokratlara şantaj yaptıkları, devletin güvenliğine ilişkin belgeleri yabancı istihbarat birimlerine verdikleri iddia edilen çeteye yönelik soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen'e önceki gün bir e-posta ihbarı geldi. İhbarda Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde bir odanın zeminindeki özel bölmede çok sayıda askeri bilgi ve dokümanın saklandığı bildirildi.

Seçen, askeri makamların gözetiminde Gölcük Donanma Komutanlığı'nda arama yaptı. İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne ait odanın zemini sökülünce herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ancak binanın planı incelediğinde ikinci kat koridorundaki bir odada tadilat yapıldığı ortaya çıktı.

Cam sökme cihazları ile yer karoları kaldırılınca ortaya özel bir bölme çıktı. Burada savcı Seçen'i ve askeri yetkilileri hayrete düşürecek belgeler bulundu. 10 çuvala doldurulan ve CD, DVD, ses kayıt kasetleri ve belgelerle birlikte gizli kamera düzeneklerine de el konuldu.

DNA İNCELEMESİ BAŞLATILDI



Kategori : GÜNCEL