Cem Yılmaz'ın 'Hayde' türküsü mixlendi

  • Ana Sayfa
  • Cem Yılmaz'ın 'Hayde' türküsü mixlendi
Cem Yılmaz'ın 'Hayde' türküsü mixlendi
Cem Yılmaz'ın 'Av Mevsimi' filminde seslendirdiği türkü eğlence mekanlarının vazgeçilmezi oldu...Abone olVizyonda gösterimi devam eden "Av Mevsimi" adlı sinema filminde Cem Yılmaz'ın seslendirdiği "Hayde" isimli türkü, büyük beğeni toplayınca DJ Ece Toprak türk ebay seo üyü mixleyerek yurt içi ve dışında gittiği kulüplerde çalmaya başladı.

Yavuz Turgul'un yönetmenliğini yaptığı Şener Şen ve Cem Yılmaz'ın ise rolleri paylaştığı "Av Mevsimi" gişede seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Filmde "İdris" rolündeki Cem Yılmaz'ın Kazım Koyuncu'nun "Hayde" adlı türküyü seslendirmesi ise büyük beğeni topladı. İlgi gören film ve dizi müziklerini mixleyen Türkiye'nin kadın DJ'lerinden Ece Toprak'ta "Hayde" türküsünü mixleyerek yurt içi ve dışında gittiği kulüplerde çalmaya başladı.

Toprak, Kazım Koyuncu'nun türküsünü Cem Yılmaz'ın tekrar gündeme getirdiğini ve gençler arasında çok beğenildiğini belirterek, "Müzik yaparken programında en az iki kere çalmama rağmen türküye büyük istek geliyor. 'Hayde' rüzgarı bir hayli esecek" dedi.



Kategori : MAGAZİN