Karla birlikte sefer iptalleri de başladı!

  • Ana Sayfa
  • Karla birlikte sefer iptalleri de başladı!
Karla birlikte sefer iptalleri de başladı!
Son zamanların en soğuk günlerini geçiren İstanbul için ulaşımda da çile başladı. Birçok sefer iptal oldu. İşte detaylar!Abone ol

İstanbul'da yılın ilk karı Büyükçekmece ve Beylikdüzü'ne düştü. Beklendiği gibi, gece 01.00 sıralarında yağmaya başlayan kar, araçların üzerinde beyaz bir örtü oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kış çalışma araçları da buzlanmaya karşı ana arterlerde hazır bekletildi.

Sıcaklık 0 derecenin altında

İstanbul'da kar missouri seo yağışı etkili olmaya başladı. Sıcaklığın 0 derecenin altına düştüğü, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Hadımköy gibi İstanbul'un batısında kalan yerlerde 01.00 itibariyle kar yağışı görüldü.

Araçların üzerinde beyaz bir örtü oluşturan karın, havanın iyice soğudu sabah saatlerinde etkisini artırması bekleniyor. Kar yağışı nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi kış çalışma araçları da ana arterlerde yerini aldı.

Buzlanmaya karşı zaman zaman tuzlama çalışması yapıldı.

Anadolu yakasında da kar başladı

İstanbul'da kar Anadolu yakasında da etkili olmaya başladı. Bu sabah saatlerinden itibaren kar yağmaya başladı. Şu anda Kadıköy'de kar yağışı var...

İDO'NUN BAZI SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı seferleri, elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Alınan bilgiye göre, saat 07.30'daki Yalova-Yenikapı, saat 07.50'deki Bostancı-Kartal/Yalova, saat 08.00'deki Armutlu-Armutlu/Yenikapı-Bostancı, saat 09.30'daki Yalova-Kartal, Bursa-Yenikapı-Kadıköy, Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri ile saat 07.30'daki Yenikapı-Bursa, Bursa-Yenikapı, Yenikapı-Bandırma, Pendik-Yalova, Yalova-Pendik ve saat 08.15'deki Pendik-Yalova hızlı feribot seferleri iptal edildi.

Şehir Hatları seferlerinden Üsküdar-Eyüp ve Eminönü-Kadıköy hattındaki vapur seferleri de saat 09.00 itibariyle karışılıklı olarak yapılamayacak.



Kategori : GÜNCEL