Ali Sami Yen'de adını tarihe yazdır

  • Ana Sayfa
  • Ali Sami Yen'de adını tarihe yazdır
Ali Sami Yen'de adını tarihe yazdır
Türk Telekom, Galatasaray taraftarlarına Ali Sami Yen Stadı’nda son maçı yapma fırsatı sunuyor.Abone ol

Türk Telekom, Ali Sami Yen Stadı’nda düzenleyeceği özel bir maç ile Galatasaray taraftarlarına Ali Sami Yen Stadı’nda son maçı yapma fırsatı sunuyor.

Son maçta oynayacak 36 şanslı Galatasaraylı, Ali Sami Yen’le ilgili en unutulmaz anısını, hikaye veya fotoğrafıyla www.futbolsenbizimherse north dakota seo yimizsin.com adresine girerek başvuruda bulunan taraftarlar arasından seçilecek.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom, Galatasaray Spor Kulübü ile birlikte taraftarlara dünyada sadece 36 şanslı Galatasaraylının yaşayabileceği bir fırsatı sunuyor.

www.futbolsenbizimherseyimizsin.com sitesine Ali Sami Yen ile ilgili unutulmaz anılarını, hikaye  veya fotoğraflarla 31 Aralık 2010 tarihine kadar paylaşan taraftarlar arasından 36 şanslı kişi, Galatasaraylı futbolculardan oluşan özel bir jüri tarafından belirlenecek. www.futbolsenbizimherseyimizsin.com sitesi üzerinden başvurulacak yarışmanın kazananları, 3 Ocak 2010 tarihinde açıklanacak ve Ali Sami Yen’in son maçında, 13 Ocak 2011 çarşamba günü çimlere çıkacak.

Taraftarlar gerçek maç heyecanı yaşayacaklar
Taraftarların kendileri için özel olarak hazırlanan formaları giyeceği bu unutulmaz maçta her şey profesyonel kurallara uygun olarak gerçekleştirilecek. Takımları oluşturan taraftarlar profesyonel maçlarda olduğu gibi futbolcuların soyunma odalarını kullanacak. Maç öncesi tören, stadyum içi aktivite ve çeşitli etkinliklerin de olacağı karşılaşmayı profesyonel 4 hakem yönetecek.



Kategori : GÜNCEL