Katar Emiresi, Erdoğan için ne dedi?

  • Ana Sayfa
  • Katar Emiresi, Erdoğan için ne dedi?
Katar Emiresi, Erdoğan için ne dedi?
Başbakan Tayyip Erdoğan'a bir destekte Katar'ın First Lady'sinden geldi. Emire Bint Nasır,Erdoğan'ın ortadoğu projesini takdir ediyor.Abone olKatar Emiresi Şeyha Mozah Bint Nasır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hem doğuda hem batıda uluslararası toplumun umudu haline geldiğini, kendisinin de Erdoğan'ın dürüstlüğü, güvenilirliği ve uyandırdığı saygıdan dolayı Medeniyetler İttifakı projesinde yer almayı k georgia seo abul ettiğini söyledi. Bint Nasır, "Medeniyetler İttifakı projesi kapsamında birçok projeyi beraber gerçekleştirebileceğimizi gördüm" dedi.

Sabah gazetesinden Nur Batur'un sorularını cevaplandıran First Lady, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından dillendirilen Osmanlı Devletler Topluluğu ifikri ile ilgili 'ilginç bir fikir ' yorumunu yaptı:

OSMANLI DEVLETLER TOPLULUĞU

- Osmanlı Milletler Topluluğu çok ilginç bir fikir. Tartışılmalı... Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Arap dünyasındaki popülaritesi de böyle bir projenin gerçekleşmesi için etkili olur, olmalı!

ARAP DÜNYASININ YENİ KADIN LİDERİ

Arap dünyasında "Yeni kadın lider" imajını yarattınız...

- (Gülümseyerek ) Çocukken bir sabah uyanıp rüyamı gerçekleştireceğim demiyorsunuz. Geldiğim noktada eğitimin rolü büyük. Babam, ailem ve bütün çevrem! Eğitimin gücüne inandılar. Sizi siz yapan yaşadınız süreç oluyor. Çocukluktan itibaren sürekli gelişiyorsunuz. Ben de sürekli zenginleştim.

Ya evlendikten sonra?

- Her gücün anahtarının eğitim olduğuna inanan bir insanla evlendim. Eşimle 33 yıldır evliyim yani ailemden daha uzun zamandır birlikteyim. Halkı için endişelerini, umutlarını, rüyalarını biliyorum.



Kategori : DÜNYA