Kılıçdaroğlu saydırdı Erdoğan çaktı!

  • Ana Sayfa
  • Kılıçdaroğlu saydırdı Erdoğan çaktı!
Kılıçdaroğlu saydırdı Erdoğan çaktı!
TBMM tarihi günlerinden birini yaşadı. Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında yolsuzluk polemiği yaşandı.Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Liderlerin 2011 bütçe kapışmasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi hedef alan yolsuzluk iddiası damga vurdu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yolsuzluk iddialarına cevap v ebay seo erirken, "yine çaktın" diye seslendi!

Kılıçdaroğlu bu iddiayı ortaya atan Hacı Ali Hamurcu'nun nerede olduğunu sordu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı hedef alarak, "Yakup Elikel'in dosyadaki görevi ne" dedi.

Hamurcu'nun belediye başkanı Özhaseki'nin yolsuzluk yaptığı suç duyurusu ile yargılanıp tutuklandığını açıklayan Başbakan Erdoğan'ın bu iddiaya yanıtı çok sert oldu: "Gene çaktın! Gene çaktın!"

KILIÇDAROĞLU'NDAN YOLSUZLUK İDDİASI

Bütçe üzerine konuşmak üzere Meclis kürsüsüne çıkan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun AK Parti iktidarının en önemli sorununun yolsuzluk olduğunu ileri sürdü. Temmuz 2007 yılına Kayseri'de yaşanan bir olayı anlatan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
"Halil Hamurcu. Kayseri'de çalışıyor. Polise gidip rüşvet çarkını anlatıyor. Emniyet sahtekarlık dolandırıcılık iddiasını savcılığa gönderiyor. 26 sayfalık itiraf sonra 16 sayfaya iniyor. Neden 16 sayfaya indi? Adalet Bakanı'na soruyorum. Kayseri Belediye Başkanıyla ilgili rüşvet iddiaları mı çıkarıldı. Vali vekili de Özhaseki'nin rüşvet suçu nedeniyle yargılanması gerektiğini söylüyor. Ama bu vali 38 gün sonra görevden alınıp Gaziantep'e gönderiliyor.



Kategori : POLİTİKA