Tehlika çanları Berlusconi için çalıyor!

  • Ana Sayfa
  • Tehlika çanları Berlusconi için çalıyor!
Tehlika çanları Berlusconi için çalıyor!
Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin hükümetini zor günler bekliyor. Abone olPartisinden yaşanan ayrılıklar nedeniyle parlamentoda çoğunluğu kaybeden Berlusconi hakkında güvenoylamasına gidiliyor. Muhalefet Berlusconi'nin 'skandalları, gafları maryland seo ve işe yaramayan siyasi programı' nedeniyle artık işe yaramadığını söylüyor.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, yarın yapılacak güvenoylaması öncesi parlamentodaki son konuşmasını bugün yapacak. Parlamentonun her iki kanadına da hitap edecek Berlusconi, güvenoylaması öncesi zaferden emin olduğunu belirtti. Karşıtları, Berlusconi'nin özel yaşamındaki skandalların ve siyasete yön verememesinin, kendisini İtalya için bir yük haline getirdiğini söylüyor. Berlusconi, güvenoylamasını kaybettiği takdirde, erken seçime gidileceğini belirtti.

Ülkedeki siyasi krizi tetikleyen, onlarla milletvekilinin Berlusconi'nin partisinden ayrılıp, bir başka parti kurmaları olmuştu. Bu nedenle, hükümet parlamentonun alt kanadındaki çoğunluğunu kaybetti. Yeni partinin liderliğini, Berlusconi'nin eski müttefiklerinden Gianfranco Fini yapıyor.



Kategori : DÜNYA