Zaman yazarından hata ettim itirafı

  • Ana Sayfa
  • Zaman yazarından hata ettim itirafı
Zaman yazarından hata ettim itirafı
Zaman yazarı Hüseyin Gülerce, Öcalan'ın avukatlarıyla yaptığı görüşmeyle ilgili açıklama yaptı.Abone ol

İNTERNETHABER.COM- "Ben zalimlerin, bu kadar da iğrenç olacaklarını düşünemedim" diyor bugünkü yazısında. Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüşen Zaman yazarı Hüseyin Gülerce, eleştirilere itirafıyla cevap veriyor.

GÜLEN'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Yalova zirvesine gösterilen tepkiler yazarı fena üzmüş. Acele ettiği istişare etmeden karar verdiğini altını çize çize anlattı. En önemlisi oregon seo de Fethullah Gülen'den özür diledi. Ona danışmadığı için duyduğu pişmanlığı satırlara döktü:

"(...)Ancak benim asıl hatam, itiraf ediyorum, avukatlarla görüşmeyi kendisine fatura edilebileceğini düşünüp Hocaefendi'ye önceden sordurtmamam oldu. Buna basiret bağlanması da diyebilirsiniz. Ben kendimi Gülen Hareketi'nin -doğrusu Gönüllüler Hareketi- hiçbir zaman sözcüsü, temsilcisi olarak görmedim. Çünkü değilim. Ben kendimi biliyorum. Bünyedeki arkadaşlarım, Gülen Hareketi'ni biraz tanıyan herkes de bilir ki ben gerçekten sözcü falan değilim. Bunun için de hep Hüseyin Gülerce olarak yazıyor, konuşuyorum. Ama şimdi daha net görüyorum ki, birileri, benim ben olduğumu kabul etmiyor. Daha zalimcesi, beni bahane ederek, milyonlarca fedakâr, çilekeş muhabbet fedaisinin, isimsiz kahramanın yaptığı hizmetlere, beni vesile ederek vurmak istiyorlar. Muhterem Gülen'den bin defa özür diliyorum. Hakkını helal etmesi için istirhamda bulunuyorum."

RANT KAPILARINI KAPANMASINI İSTEMEYLENLER VAR

Öcalan ve Gülen'in fotoğraflarının yan yana getirilmesinden duyduğu rahatsızlığı yazan Gülerce, ADD Başkanı Tansel Çölaşan'ın "Cumhuriyet rejimini değiştirmek isteyen bölücü ve gerici iki güç, dış destekli iktidardadır..." sözlerine isyanı vardı. Görüşmeyi çarpıtmakla suçladığı kesimlere de cevabı vardı:

"(...)Meğer hata etmişim; iyi niyetin, hastalıklı ruhlar için bir şey ifade etmediğini unutmuşum. İnsanî yaklaşımların, birilerinin kitabında yeri olmadığını unutmuşum.



Kategori : GÜNCEL