Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a belge resti!

  • Ana Sayfa
  • Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a belge resti!
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a belge resti!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, bütçe görüşmelerine damgasını vuran rüşvet çetesi iddialarına ilişkin belgeleri partisinin internet sitesinden yayımlayacak. Abone ol

İNTERNETHABER.COM- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bütçe görüşmelerinde Başbakan Erdoğan ile arasında tartışmaya neden olan 'Kayseri'deki rüşvet çetesi' iddialarına ilişkin belgeleri bugün saat 14.00'den rusca seo sonra partisinin internet sitesinde yayımlayacak.

TBMM'deki bütçe görüşmelerine damgasını vuran 'Kayseri'deki rüşvet çetesi' iddialarına ilişkin tartışmalar ülke gündeme oturdu. Dün akşam Başbakan Erdoğan'la arasında tartışmalara neden olan rüşvet iddialarıyla ilgili Kılıçdaroğlu, bugün yeniden basın mensuplarının karşısına geçti.

Başbakan Erdoğan'ın rüşvet çetesi iddialarına ilişkin soruları yanıtlamadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Başbakan'ın görevi yolsuzlukları araştırmaksa bu dosyayı yeniden açar" dedi.

İddialara ilişkin soruları ve belgeleri partisinin internet sitesinde yayımlayacağını da açıklayan Kılıçdaroğlu, "Biz doğruluğundan emin olmadığımız hiç bir iddiayı ortaya atmadık. Bu belgelerin hepsi devletin arşivinden, onaylı belgelerdir" dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satılar:

"Sayın Başbakan ortadadır. Ben sorularıma hala yanıt bekliyorum. Eğer 'Yolsuzlukları soruşturmak bizim görevimiz' diyorsa bu dosyaları yeniden açar. Başbakanın görevi yolsuzlukları araştırmaktır, yolsuzluk dosyalarını kapatmak değil. "



Kategori : POLİTİKA