Baykal 'koltuktan edenleri' işaret etti!

  • Ana Sayfa
  • Baykal 'koltuktan edenleri' işaret etti!
Baykal 'koltuktan edenleri' işaret etti!
Deniz Baykal, Kılıçdaroğlu'nu kurultay konusunda uyardı. Baykal, kurultayda çarşaf liste istiyor.Abone olİNTERNETHABER

CHP'nin eski lideri Baykal, kendisini koltuktan eden gücün adını koydu, onlar için "22 Mayıs mutabakatçıları" dedi! İlk kez genel başkanlıktan ayrıldığı süreci ve o dönemde yapı vajinismusta hipnoz tedavisi lan görüşmeleri açıklayan Baykal, o süreçte Kılıçdaroğlu'nun ismini gündeme getiren ilk kişilerden olduğunu söyledi. Kurultay sonrası Kılıçdaroğlu'na, iki önemli uyarı yaptığını; ancak bunların dikkate alınmadığını söyleyen Baykal, mutabakatçılar sonra birbirlerine düştü diyerek Önder Sav'ı işaret etti!

CHP'nin eski lideri Baykal'dan, halefi Kılıçdaroğlu'na kurultay uyarısı! 1992'de parti oyunun 4.70 olduğunu söyleyen Baykal, 18 yıllık zorlu bir sürecin ardından CHP'yi bugünkü noktaya getirdiklerini ifade etti.

NTV'de katıldığı programda, parti içindeki yaşananlara; güç tartışması penceresinden bakmadığını ve bunun böyle izah edilmemesini isteyen Baykal, "sıkıntılı dönemin sorumluluğunu gururla taşıyan bir insan olarak bu bana yapılmış en büyük haksızlıktır" diye konuştu. Baykal, Kılıçdaroğlu'nun başarıya ulaşması öncelikle kendisini gururlandıracağını söyledi. Baykal şöyle konuştu:

Kategori : POLİTİKA