Gökçek'i sarsan mahkeme kararı

  • Ana Sayfa
  • Gökçek'i sarsan mahkeme kararı
Gökçek'i sarsan mahkeme kararı
Ankaragücü'nde Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği kongrenin iptaline karar verildi.Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten Ankaragücü’nün kongresinin iptaline ilişkin, "Yazık oldu, bu sene  herhalde Ankaragücü küme düşer, durum bunu gösteriyor" açıklaması geldi virginia seo . Kulüp basın sözcüsü Avni Kavlak, yönetim olarak görevden çekilebileceklerinin sinyalini verdi.

Ankaragücü'nde Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği 30 Ağustos 2009 tarihli Olağanüstü Genel Kurul ile 3 Ocak 2010 tarihli Genel Kurul, Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi'nce iptal edildi.

Kulübün eski Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Erkin Karaözbek, Mehmet Demirciler, Metin Veziroğlu ve Mehmet Aymelek'in açtığı davada karar çıktı. Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya davacı ve davalı avukatları katıldı.

Davacıların avukatları, kulüp avukatının dosyanın görevsizlik kararıyla sulh hukuk mahkemesine gönderilmesi ve spor hukuku ve dernekler hukuku alanlarında uzman 2 kişilik bilirkişi heyetinden yeniden rapor alınması yönündeki taleplerinin kabul edilmemesini isteyerek, davada karar verilmesi talebinde bulundular.



Kategori : GÜNCEL