Damdaki penis sağlam çıktı

Damdaki penis sağlam çıktı
Penisi bıçakla kesilen S.G., 2 yıl sonra polis zoruyla hastaneye gönderilerek ‘işlev’ raporu aldı. Abone ol

Trabzon’da otel odasında kavga ettiği sevgilisi tarafından penisi bıçakla kesilen S.G., 2 yıl sonra polis zoruyla hastaneye gönderilerek ‘işlev’ raporu aldı.

Raporda S.G.’nin İstanbul'da bir operasyonla yerine dikilen penisinde işlev kaybı olmadığı belirlendi. Bu durumda sanık İlknur Toptan’ın daha az ceza almasının yolu açılmış oldu.

Olay Değirmendere semtindeki bir otelde, 3 Ağustos 2008 tarihinde, gece meydana geldi. Birlikte olduğu S.G.'nin uyurken cinsel organını kesen İlknur Toptan, organı bitişikteki bir otelin çatısına attı full gastric bypass turkey .

S.G., Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılırken, polis fener yardımıyla cinsel organı bularak hastaneye getirdi. İlk müdahalenin ardından İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi’ne sevk edilen S.G.’nin cinsel organı, ameliyatla yerine dikilirken, olayın ardından kaçan İlknur Toptan da Rize’nin İyidere İlçesinde yakalandı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Trabzon 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde süren davada mahkeme heyeti, S.G.’nin yerine dikilen penisinde işlev bozukluğu olup olmadığının belirlenmesi için hastane raporu istedi.

Ancak S.G.’nin aradan geçen sürede hastaneye gidip gerekli testleri yaptırmaması üzerine mahkeme heyeti, S.G.'nin polis gözetiminde hastaneye giderek test yaptırmasına karar verdi.

Mahkeme ayrıca 16 Aralık 2010’daki duruşma öncesi gerekli raporun düzenlenerek kendilerine ulaştırılması için Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekimliği’ne de yazı gönderdi.

İŞLEV KAYBI YOK

S.G., ameliyatının üzerinden yaklaşık 2.5 yıl geçtikten sonra geçtiğimiz günlerde hastaneye giderek gerekli tahlilleri yaptırdı.

Mahkemenin aylardır beklediği rapor da duruşmadan bir gün önce bugün mahkemeye ulaştı. KTÜ Farabi Hastanesi Üroloji Bölümü tarafından hazırlanan raporda, yapılan testlerin sonucunda S.G.’nin penisinde herhangi bir işlev kaybının söz konusu olmadığının belirlendiği ifade edildi.

CEZASI AZALABİLİR

Raporun mahkemeye ulaşmasının ardından sanık İlknur Toptan hakkında kararın yarınki duruşmada verilmesi bekleniyor.

İlknur Toptan, TCK’nın kasten yaralamayı kapsayan 86 ve 87’inci maddelerine göre yargılanıyordu. Eğer penis işlevini kaybetseydi Toptan, 87’inci maddeye göre en az 3 yıl hapis cezasıyla yargılanacaktı.

Penisin işlevinin kaybolmaması nedeniyle Toptan hakkındaki kararın TCK 86’ıncı maddeye göre 1-3 yıl arasında hapis cezası olarak verilmesi bekleniyor.



Kategori : GÜNCEL