Fenerbahçe, Montepaschi Siena'ya yenildi

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe, Montepaschi Siena'ya yenildi
Fenerbahçe, Montepaschi Siena'ya yenildi
Basketbolda THY Avrupa Ligi (C) Grubu 9. hafta maçında Fenerbahçe Ülker, deplasmanda İtalya'nın Montepaschi Siena takımına 94-65 yenildi.Abone olTaraftar desteğini arkasına alan Montepaschi Siena takımı maça hızlı başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk 3 dak maine seo ikasında İtalyan ekibi, hem dış atışlardan hem de 3 sayı çizgisinin içerisinden bulduğu sayılarla 12-2'lik seri yakaladı.

Maça tutuk başlayan Fenerbahçe Ülker ise rakibinin farkı açmasına Kaya ve Darjus Lavrinovic'in pota altından kaydettiği sayılarla izin vermedi. Karşılıklı basketlerin geldiği ilk periyodun son dakikalarında hücumdaki etkisini yeniden arttıran Montepaschi Siena, guardı Mc Calebb'in etkili oyunuyla ilk periyodu 27-14 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci çeyreği, skor açısından ilk periyoda göre daha kısır geçti. Karşılaşmanın 13. dakikasında iki takım da hücumda sayı üretmekte güçlük çekti. İtalyan ekibi Hairston, Lavrinovic ve Kaukenas ile sayı bulurken, sarı-lacivertliler, bu basketlere Oğuz ve Tomas ikilisiyle cevap verdi: 35-18.



Kategori : GÜNCEL