Akıl almaz dehşet bu defterin içinde!

  • Ana Sayfa
  • Akıl almaz dehşet bu defterin içinde!
Akıl almaz dehşet bu defterin içinde!
Evlenme ve lüks yaşam vaadiyle kandırdıkları kızları, uyuşturucu tuzağına düşürdükten sonra genelevlerde zorla çalıştıran, aralarında bir avukatında bulunduğu çete, polisin ‘bataklık’ adını verdiği operasyonla çökertildi.Abone ol

Evlenme ve lüks yaşam vaadiyle kandırdıkları kızları, avukat reklam uyuşturucu tuzağına düşürdükten sonra genelevlerde zorla çalıştıran, aralarında bir avukatında bulunduğu çete, polisin ‘bataklık’ adını verdiği operasyonla çökertildi. İşadamlarını cinsel ilişkiye girerken görüntüleyip şantaj yaptığı belirtilen çetenin, bir kadın mağduru ‘domuz bağı’ ile bağlayıp işkence yaptığı, bir başka mağdurun kardeşi ile annesini bıçakla yaraladığı ileri sürüldü.

İzmir genelevinde yasa dışı yapılanmaya gittikleri, yüksek miktarda senet imzalatıp borçlandırdıkları kadınları zorla çalıştırdıkları, kaçmak isteyenlere domuz bağı yöntemiyle işkence yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 zanlı, adliyeye sevk edildi.

İzmir Emniye Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin İzmir, İstanbul, Mersin, Adana ve Aydın'da düzenlediği operasyonlarda yakaladığı 36 kişinin sorgulamaları tamamlandı.



Kategori : GÜNCEL