Karın ağrısı deyip geçmeyin!

  • Ana Sayfa
  • Karın ağrısı deyip geçmeyin!
Karın ağrısı deyip geçmeyin!
Hastalıktan dahi sayılmayan karın ağrısı şikayetlerini sakın ihmal etmeyin. Karın ağrısı kanserin bir belirtisi olabilir. Abone ol

Çoğu kez hastalık olarak bile görmediğimiz karın ağrısı aslında kanserin bir belirtisi olabilir.

Kaburgaların alt kenarından başlayıp kasıklara kadar olan v dental veneers turkey price ücut bölümünün ağrılı durumlarına karın ağrısı deniyor. Bu ağrı türü, karın boşluğundaki organların hastalıklarından kaynaklanabileceği gibi karın boşluğu dışındaki organların hastalığı durumlarında da görülebiliyor. Karın ağrısına neden olan hastalıkların sayısının çok fazla olduğu belirtiliyor.

Basit bir üşütmeden gıda zehirlenmesine ve ameliyat gerektiren ciddi hastalıklara kadar çok sayıda karın ağrısı nedeni bulunuyor. Kalp krizi ya da akciğerlerin iltihaplı hastalıklarında da bu soruna rastlanabiliyor. Karın ağrısı yapan hastalıklar; Akut (ani başlangıçlı) ve kronik (uzun süren, tekrarlayan) karın ağrısına sebep olan hastalıklar olarak iki gruba ayrılıyor. Akut karın ağrısına sebep olan hastalığa apandisit ve böbrek taşı düşürme, kronik karın ağrısına neden olan hastalıklara ise safra kesesi taşları ve on iki parmak bağırsağı ülseri gibi örnekler verilebiliyor.



Kategori : SAĞLIK