Pompalı tüfekle hırsız nöbeti!

  • Ana Sayfa
  • Pompalı tüfekle hırsız nöbeti!
Pompalı tüfekle hırsız nöbeti!
Maltepe'de, üst üste evi soyulan bir site sakini, kardeşleriyle birlikte pompalı tüfeklerle hırsız beklemeye başladı.Abone ol

Hatip Sevgili (33), 3 gün içinde evine 2 kez hırsız girdiğini söyledi. Son hırsızlığın dün gece yaşandığını belirten Sevgili, şunları söyledi:

"Kartal’da otururken, 1 kez evim, 2 kez de otomobilim soyulunca daha güvenli olacağı için buraya taşındım. Geçtiğimiz cumartesi günü dış cephe kap ersag laması için iskele kurulmuştu. Evde olmadığımız bir saatte iskeleyi kullanarak balkondan içeri 2 hırsız girmiş. Bir kişi de aşağıda gözcülük yapıyormuş. Komşuların bağırması üzerine aldıkları para ve ziynet eşyalarıyla ormanlık alana kaçmış. Komşuların bağırması üzerine evde bulunan ruhsatlı pompalı tüfeklerimizi alarak kardeşimle birlikte hırsızların peşine düştük. Hırsızları korkutmak için havaya ateş açarak ormanlık alana doğru peşlerinden koştuk, ama yakalayamadık.

İkinci hırsızlık olayının da dün gece yaşandığını belirten Hatip Sevgili, polisin evlerine hırsızlıktan 4 saat sonra inceleme yapmaya geldiğini öne sürdü. Hatip Sevgili, "Ticaretle uğraştığımız için saat 23.30 sıralarında eve geldik. Kapıyı açtık ancak kapı arkadan sürgülenmişti. Kardeşim Hafız (29) ile kapıyı tekmelemeye başladık. Kapının sürgüsünü tutan yer kırılınca kapı açıldı. Evin altını üstüne getirmişlerdi. Polisi aradık saatler sonra geldiler. Biz de tüfeklerimizi kuşandık site bahçesinde hırsız bekliyoruz."

Hırsızların ilk olayda 28 bin TL nakit, 7 kol saati, 1’i tektaş 2 altın yüzük aldığı evden dün gece de 120 ekran plazma televizyon, 1 kamera ve fotoğraf makinesi aldığı öğrenildi.

Polis, evde parmak izi tespiti yaptıktan sonra araştırmalarına başladı.



Kategori : GÜNCEL