Cindoruk'tan DP'ye inanılmaz aday

  • Ana Sayfa
  • Cindoruk'tan DP'ye inanılmaz aday
Cindoruk'tan DP'ye inanılmaz aday
Ocak ayında kongreye gidecek olan DP'de ilginç gelişmeler yaşanıyor.Abone ol

Geçtiğimiz günlerde Demirel evinde gerçekleşen zirvede Cindoruk'un balyoz davasının 1 numaralı sanığı Org. Çetin Doğan'ı önerdiği iddia edildi.

İddialara göre Güniz Sokak zirvesinde, darbe mağduru Menderes'in partisine 'darbe davası'nın bir numaralı sanığını istey idaho seo en Cindoruk'a, Demirel ve Yılmaz karşı çıktı.

Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Güniz Sokak'taki evinde DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve Rize milletvekili Mesut Yılmaz'la önceki yaptığı toplantının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Zaman gazetesinden Ömer Şahin toplantıdan yansıyanları yazdı.

ÇOK SAYIDA İSMİN ADI GEÇTİ

Demokrat Parti'nin liderliği için Eski Başbakan Tansu Çiller'den İlhan Kesici'ye kadar bir dizi ismin telaffuz edildiği görüşmede Cindoruk'un teklifi Demirel ve Yılmaz'ı şaşırttı. İddialara göre Cindoruk, darbe mağduru merhum Adnan Menderes'in partisinin başına, Balyoz davasının bir numaralı sanığı emekli Org. Çetin Doğan'ı önerdi.

OLMAZ ÖYLE ŞEY

Cindoruk'un sözlerine Demirel ve Yılmaz, "Olmaz böyle şey!" diye tepki gösterdi. Demirel'e yakınlığı ile bilinen DYP'li eski bakanlardan Yaşar Topçu iddiaları Zaman'a değerlendirirken, "Bunları ben de duydum. Hüsamettin Bey yatıyor Ergenekon, kalkıyor Ergenekon. DP kimliğini kaybetmiş durumda." dedi.

YILMAZ BAYAR'I ÖNERDİ



Kategori : POLİTİKA