Rezilliğe mahalle bakkalı da karışmış

  • Ana Sayfa
  • Rezilliğe mahalle bakkalı da karışmış
Rezilliğe mahalle bakkalı da karışmış
Cinsel istismar suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak hapse gönderildi.Abone ol

Samsun'un İlkadım ilçesinde 11-12 yaşlarındaki 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklandı.

MAHALLE BAKKALI VE MANAVCI DA VAR

Edinilen bilgiye göre, ikisi kardeş tütsü 11-12 yaşlarındaki 4 kız çocuğuna evlerinde ve caminin tuvaletinde cinsel istismarda bulundukları iddia edilen aralarında mahalle bakkalı, mahallede kaldırım üzerinde oyuncak satan ve mahallenin manavının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşları küçük 2 erkek çocuğunu, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri ise A.A. (45), S.A. (30), Ş.Ç. (47), Y.K. (30), H.K. (50), M.K. (47) ve S.Y.'yi (30) gözaltına aldı. Söz konusu şahısların küçük kızlara caminin tuvaletlerinde ve götürdükleri evlerinde cinsel istismarda bulundukları öğrenildi.

Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilerek nöbetçi mahkemeye ifade veren A.A., S.A., Ş.Ç., Y.K., H.K., M.K. ve S.Y. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, çocuk savcısına ifade veren 2 kişi ise serbest bırakıldı. Tutuklanan zanlılardan A.A.'nın 6 yıl önce bir spor kulübünde 15 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüzden yargılandığı ileri sürüldü.



Kategori : GÜNCEL