TÜSİAD Başkanı'ndan röntgenci itirafı

  • Ana Sayfa
  • TÜSİAD Başkanı'ndan röntgenci itirafı
TÜSİAD Başkanı'ndan röntgenci itirafı
Hepimizin içinde derin bir röntgencilik var diyen Ümit Boyner'den birbirinden ilginç konularda çarpıcı sözler...Abone olZaman Gazetesi'nden Ekrem Dumanlı ile Turhan Bozkurt'u ağırlayan TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'den ilgi çekici açıklamalar geldi. Boyner'e göre aslında hepimiz 'derin bir ebay seo rontgenciyiz'... Nasıl mı? İşte sorular ve yanıtları...

- Wikileaks belgeleri çok tartışılıyor. Başbakan'ın çok sert tepkisi oldu. Siz TÜSİAD'ın diplomatlarla yaptığı görüşmelerden notlardan birşey çıkar diye endişelendiniz mi?

Hepimiz konuşuyoruz diplomatlarla. Çok ciddiye alıp da 'Acaba ne demiştik?' endişesine girmedik ama kendi aramızda, 'Bu ne kadar geriye gidiyor, hangi başkanlardan çıkar' gibi espriler yapıldı. Edelman büyükelçi iken TÜİSAD'da başkan kimdi gibi espriler yaptık. Wikileaks'ın bendeki kişisel etkisi, 'Artık hiç bir şey de mahrem değil mi?' şeklinde oldu. Şeffaflık iyi bir şey ama diplomasinin doğasında gizlilik var. Bir de bir takım izlenim ve duyulan dedikoduları yazıyorlar kriptolarda. Ben çok ciddiye almıyorum. Ama şu var, hepimizin içinde derin bir röntgencilik var, bu olurken 'Vay be, neler oluyormuş' diyoruz.



Kategori : GÜNCEL